Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μαρτης γδαρτης...............








παιδια γεια σε ολους.βαζω φωτο μετα απο καιρο γιατι η νικον μου τα επαιξε.μην παρετε ποτε νικον φωτογραφικη.το σερβις τους ειναι απαραδεκτο.ας μιλησουμε ομως για μελισσια.μετα τις καλες μερες που εκανε οι γονοι ανοιξαν και οι γυρες ερχονταν αφθονες ποιο πολυ καραγατσι αλλα τωρα τελευταια και απο λουλουδια.τα μελισσια μου ειναι τωρα στην σερρες και πηγαινω και τα βλεπω καθε μερα.ημουν ετοιμος για την αμυγδαλια στο στρυμωνικο αλλα ο καιρος δινει χιονια απο αυριο οποτε παμε πισω καμια 10αρια μερες.κριμα γιατι μεχρι τωρα τα πραγματα ηταν πολυ θετικα.σε 7αρι μελισσι ειχα 4-5 τελαρα γονο αλλα τωρα ελπιζω με την παγωνια να μην πεταξουν εξω αυγο.προχθες που πηγα κερκινη ειχε ψιλοκαλο καιρο αλλα ο αερας δεν τα αφηνε να πεταξουν καλα.καναμε βολτα με τα αλογα και φαγαμε στον οικοπεριηγητη καταπληκτικο βουβαλι στην γαστρα.μεριδες τεραστιες και τιμες κανονικες,αλλα κοσμο δεν ειχε καθολου.ολοι μεσα τα κεφαλια τωρα που η βενζινη πηγε και 1,5 ευρω να δω τι θα γινει.βλεπω το κιλο το μελι του χρονου να το δινω 10 ευρω.

3 σχόλια:

  1. Εμείς να πουλάμε το μέλι ακριβά αλλά θα υπάρχει κόσμος να το αγοράσει;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oıl prices very expensive everywhere,but our prodacts not valuable,prices not stopping ,every week sometimes daily,I hope this circıumstances will be correct as soon as possible ,best wishes ,stay well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαρκο γεια σου.ετσι οπως πανε τα πραγματα μονοι μας θα το τρωμε.οσο πουλαμε τοσο πρεπει να βγαζουμε αλλιως ειμαστε χαμενοι.σερρες ψιλοχιονιζει σημερα κατω τι κανουν τα μελισσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή